Новости

[Suprema] BioStar 2 тепер має сертифікати ISO 27001 і ISO 27701

 

 

Корейська компанія Suprema, світовий лідер в галузі контролю доступу, біометрії і рішень для обліку робочого часу, 16 грудня 2020р. оголосила про те, що її платформа BioStar 2 отримала сертифікати ISO 27001 і ISO 27701, міжнародних стандартів конфіденційності та безпеки.

 

Сертифікат ISO 27001 гарантує прийняття відповідних заходів для захисту даних і управління інформацією. Стандарт ISO 27701, вперше введений в серпні минулого року, надається системам, що відповідають загальному регламенту захисту даних (GDPR) та іншим аналогічним законодавчим актам, таким як Закон Каліфорнії про захист прав споживачів (CCPA). Обидві сертифікації опубліковані і управляються Міжнародною організацією зі стандартизації (ISO).

 

Suprema BioStar 2, яка отримала сертифікати ISO, являє собою відкриту веб-платформу з функціями контролю доступу, обліку робочого часу та управління відвідувачами. Suprema пропонує API і SDK, які забезпечують просту інтеграцію BioStar 2 зі сторонніми системами.

 

Suprema BioStar 2 відповідає всім 26 стандартам управління захистом даних, 114 вимогам до управління захистом даних і 18 вимогам до управління особистою інформацією для сертифікації.

 

 

За матеріалами: Suprema