Новости

Зустрічайте Milestone XProtect 2020 R3. Пресс-реліз.

 

Зустрічайте новий реліз Milestone XProtect 2020 R3

XProtect від Milestone є комплексним інженерним програмним забезпеченням, що спроєктоване таким чином, щоб зробити відеонагляд ефективним. Ключові інструменти призначені для створювання на відкритій архітектурі програмного коду мультибрендових IP-відеосистем, будь-якого масштабу, на базі широкого мережевого устаткування, з потужнішою безпекою та універсальним клієнтом.

Останній реліз в 2020 році орієнтований на підвищення безпеки та захисту, покращення якості роботи з клієнтом та розширення підтримки мережевого устаткування. Нові можливості для адміністраторів,  архітекторів та операторів роблять XProtect 2020 R3 роблять найпотужнішим інструментом від Milestone.

Підвищена безпека та захист

XProtect 2020 R3 включає криптографію нового покоління (CNG) - останнє шифрування, яке надає Microsoft. Відповідно до урядових стандартів, схвалених для використання у федеральних рішеннях у Сполучених Штатах та Канаді комп’ютерної безпеки, XProtect 2020 R3 може працювати в режимі, сумісному з FIPS 140-2.

Нове програмне шифрування, за допомогою кодування інформації спеціальними алгоритмами, дозволяє безпечно передавати та зчитувати інформацію тими, хто має доступ. Також адміністратори можуть надати системний пароль, який захищає доступ до конфігурації системи.

З’явилась можливість обирати сертифікати безпеки на ходу, маючи можливість регулювати сертифікати безпеки на мобільному сервері – все це з одного місця.
 

Розумний пошук

Система пошуку дозволяє користувачам встановлювати фільтри пошуку в клієнтському застосунку XProtect Smart Client. Категорії пошуку включають людей, транспортні засоби та місцеперебування, а також будь-які пошукові системи, розроблені та інтегровані в XProtect сторонніми технологічними партнерами, такими як Hanwha та Axis.
 

Централізований пошук вже дозволяє операторам шукати:
  • Метадані, сумісні з ONVIF, включаючи три конкретні категорії пошуку: люди, транспортні засоби та місця розташування (геопозиція) - все лише в одному місці.
  • Відеопослідовності, будильники, події, закладки та контроль доступу.
  • Типи даних від технологічно-партнерських рішень, інтегрованих із Пошуком. Конкретні транспортні засоби, що використовують розпізнавання номерних знаків (LPR).

Корекція зображення з 360-градусної камери

Тепер, з XProtect 2020 R3, ви можете додавати будь-які 360° камери, що забезпечують повний круг огляду. Розширена підтримка є апаратно-агностичною та гарантує, що 360° зображення, отримані у XProtect VMS, передаються у стандартному зручному для оператора форматі.
 

Чіткість та плавність

Новий та оптимізований механізм обробки відео в XProtect Smart Client, що дозволяє йому підтримувати високу частоту кадрів навіть при збільшенні роздільної здатності камер до ультра HD / 4K або 360 градусів. Раніше це сильно навантажувало центральний процесор, спричиняючи падіння частоти кадрів. Новий механізм обробки відео став набагато продуктивнішим у порівнянні з попередніми версіями клієнта XProtect.

Оптимізація трансляцій під мобільні пристрої

Адаптивна потокова передача дозволяє користувачам отримувати трансляції з нижчою роздільною здатністю, щоб не перенавантажувати пристрої та сервера.

Завдяки адаптивномим трансляціям в XProtect Mobile користувачі отримують:

  • більш плавний та безперебійний перегляд
  • зменшене навантаження на мобільний сервер під час надсилання та отримання потоків із низькою роздільною здатністю
  • зменшене споживання ресурсів на своєму мобільному пристрої

Підтримка MJPEG. Функція трансляції прямим потоком значно зменшує навантаження на мобільний сервер, оскільки відео транслюється безпосередньо із сервера запису на XProtect Mobile та веб-клієнта XProtect без перекодування.

 

Пристрої. Підтримка та налаштування

Виробники камер зміцнюють свої системи, заважаючи користувачам підключати пристрої з обліковими даними за замовчуванням. Це чудово для кібербезпеки, але не практично, якщо у вас є кілька камер для підключення до вашої системи. У новій версії XProtect 2020 R3 кількість підтримуваних пристроїв складає 9 768 – це на 566 більше ніж R2. Для 539 пристроїв була додана підтримка актуальних версій внутрішнього програмного забезпечення (прошивка).

XProtect на AWS

Новий спосіб проектування систем XProtect завдяки використанню хмарних рішень. Можливість зменшити локальне обладнання та використовувати інфраструктуру на платформі AWS, як послугу для усунення проблем, пов’язаних із налаштуванням та обслуговуванням систем VMS на місці.

Просто на мобільному телефоні

Пошук конкретного відеозапису стає таким же простим, як використання YouTube. Користувачі в дорозі тепер можуть прокручувати часову шкалу записів і швидко перемикатися між ними під час пошуку конкретних подій. Також доступна функція зміни швидкості перегляду, для покращення комфорту перегляду відео
 
Також додали українськомовний інтерфейс!
 

Сумісність версій 2020 R3

Вартість, більш детальну інформацію про оновлення та інше, Ви можете дізнатися звернувшись до нас за телефоном або написавши листа.
 
З повагою,
Олександр Кучеренко
Керівник відділу продажу
тел.: +380 (44) 351-14-37 (в. 138),
моб: +380 (95) 136-72-56,
e-mail: o.kucherenko@iqtrading.ua