Новости

[Milestone Systems] Швидкий пошук людини з XProtect® Rapid REVIEW

Дізнайтеся як швидко й ефективно знаходити відеозаписи людини на основі заданого опису з XProtect® Rapid REVIEW від Milestone Systems.

XProtect® Rapid REVIEW — це просте у використанні потужне додаткове програмне рішення, яке прискорює розслідування, дозволяючи операторам безпеки та слідчим швидко та ефективно знаходити відеозаписи конкретної особи на основі заданого опису.

Часто у вас є обмежені дані для роботи, як-от колір футболки чи приблизний період часу. Це може здатися складним завданням. XProtect Rapid REVIEW усуває ці проблеми. Лише кількома кліками миші ви можете визначити точний час і місце, де людину бачили востаннє перед зникненням.

Основні можливості XProtect Rapid REVIEW для пошуку людей:

  • Точне розпізнавання облич швидко визначає людей, яких необхідно знайти, використовуючи цифрові зображення, взяті з відео або з зовнішніх джерел.
  • Можливість миттєво знаходити людей та інші об'єкти шляхом пошуку об'єктів зі схожими характеристиками.
  • Пошук та визначення відстані між людьми за часом та місцезнаходженням для дотримання фізичного дистанціювання та для відстеження контактів.
  • Створення візуальної аналітики та теплових карт активності, часу спостереження, загальних шляхів та змін фону.
  • Налаштування рівня допуску для уточнення результатів пошуку за класом, ознаками, кольором, часом спостереження, напрямом, площею, шляхом, розпізнаванням осіб та зовнішньою подібністю.
  • Виявлення, фільтрація та підрахунок осіб, що перетинають обмежувальну лінію у заздалегідь заданому напрямку, для забезпечення захисту периметра та підрахунку цих осіб.

Перегляньте відеоролик та дізнайтеся як здійснюється пошук людини з XProtect Rapid REVIEW: 

XProtect® Rapid REVIEW від Milestone Systems — це додатковий модуль для XProtect® на базі інноваційної технології відеоаналітики BriefCam, який дозволяє швидко та ефективно переглядати багатогодинні відеозаписи, вести пошук і фільтрацію по багатьох камерах, а також із високою точністю виявляти об’єкти, що становлять інтерес.

Запатентоване рішення BriefCam VIDEO SYNOPSIS представляє об’єкти у стисненому за часом відео, дозволяючи переглядати години відзнятого матеріалу за лічені хвилини. Воно представляє об’єкти, які з’являються в різний час у відео одночасно, з можливістю посилання на оригінальне відео.

З усіх додаткових питань щодо XProtect® Rapid REVIEW або замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading: 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua