[Milestone Systems] Пільгові умови для переходу на Milestone XProtect

Компанія Milestone Systems пропонує здійснити пільговий перехід з російського програмного забезпечення на Milestone XProtect.

Дії ворожих військових та розвідувальних сил підвищують ризик здійснення ІТ-атак. Система, початковий код якої має російське походження, може стати причиною такої атаки, використовуватись для шпигунства та деструктивних дій щодо клієнтів.

Milestone Systems пропонує подбати про інформаційну безпеку та здійснити пільговий перехід з російського програмного забезпечення на будь-який з продуктів Milestone XProtect.

• Пропозиція: Пільговий перехід з продуктів, які мають російське походження, на будь-який з продуктів Milestone XProtect.
  • Вигода: Спеціальна знижка на купівлю продуктів Milestone XProtect, яка визначається індивідуально для кожного проекту.
  • Умови: Реєстрація проекту до кінця червня 2023 року, реалізація проекту — до кінця 2023 року.

Milestone XProtect — це відкрита платформа для керування відео, яка дозволяє організаціям будь-якого розміру поєднати всі елементи системи відео спостереження, а також інших систем безпеки, в єдину високоефективну систему. XProtect є надійною та простою в керуванні системою, яка сумісна з величезною кількістю IP-камер і відеореєстраторів самих різних виробників.

З усіх додаткових питань щодо пропозиції переходу на Milestone XProtect або замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua