Новости

[Hanwha] Нове слово в термоскринiнгу

 

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!

Новинка від Hanwha Techwin - 
Wisenet TNM-3620TDY

Біспектральна камера Wisenet TNM-3620TDY веде зйомку з високою якістю одночасно в ІК і видимому діапазонах, що дозволяє визначати температуру людини і при цьому ідентифікувати її.

Вимірювання температури людей в потоці стало вкрай актуальним в ході пандемії коронавірусу. Дана процедура дозволяє швидко виявляти тих, у кого температура підвищена, і хто, таким чином, являє собою небезпеку для оточуючих.

Тепловізійна частина новинки працює в двох режимах:

-         замір температури тіла людини в кадрі для пошуку інфікованих

-         побудова теплової картини, що застосовується в системах безпеки.

Температура тіла вимірюється в діапазоні від 30 до 45 ° C з точністю 0,5 ° C, а при калібрування по чорному тілу, яке замовник може придбати окремо, - 0,3 ° C. В цьому режимі алгоритм штучного інтелекту виявляє в кадрі одночасно до 10 осіб, що дозволяє вести автоматичний контроль температури при інтенсивному потоці людей.

Теплова картина будується в межах від -20 до + 130 ° C при точності 5 ° C. В цьому випадку в кадрі можна виділити три зони особливого інтересу, а також використовувати сучасну відеоаналітику - виявлення руху, входу об'єкта в зону і перетину ним віртуальної лінії, визначення напрямку руху, детектування звуку і виходу тепловізора з ладу, вимір температури.

Видимий відеомодуль заснований на КМОП-матриці розміром 1 / 2,8 дюйма, що дає 2-мегапіксельна роздільна здатність, і забезпечений фіксованим об'єктивом з фокусною відстанню 4 мм.

Виявлення осіб може виконуватися одночасно і по ІЧ, і по видимому каналу, що підвищує надійність процедури. Пристрій отримує живлення за технологією PoE + стандарту IEEE802.3at. У ньому є слот для карти microSD.

 

 

IQ Trading Group

87-А, вул. Межигірська

04080 м. Київ, Україна

тел.: +380 (44) 351-14-37

e-mail: disti@iqtrading.ua

web: www.iqtrading.ua