Новости

[IQ Trading] Запрошуємо на форум, присвячений безпеці критичної інфраструктури

Запрошуємо вас відвідати форум «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність», в якому візьме участь компанія IQ Trading.

17 травня 2023 року в Києві відбудеться форум, присвячений безпеці критичної інфраструктури. Форум покликаний об’єднати експертів із безпеки заради нашої спільної перемоги і обговорити питання відновлення безпеки життєдіяльності в країні, відновлення та захист об’єктів критичної інфраструктури, промисловості та енергетики, повернути повноцінне життя на деокуповані території, зокрема до сільгоспугідь, що є вкрай важливим для продовольчої безпеки України та світу.

Андрій Глухов, керівник відділу технічної підтримки IQ Trading, виступить на форумі із доповіддю на тему «Безпека критичної інфраструктури Secure.Improve.Protect» в рамках дискусійної панелі «Захист критичної інфраструктури. Технології та рішення». Доповідь буде присвячена перевагам та потенціалу мережевих рішень для цілей охорони, продуктивності та безпеки в критичній інфраструктурі, а також у промислових умовах.

  • Подія: Форум «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність»
  • Коли: 17.05.2023.
  • Де: конференц-центрі Mercure (вул. Вадима Гетьмана 6, Київ)
  • Реєстрація на форум: https://forum-bezpeka23.ticketforevent.com

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів і рішень, які пропонує IQ Trading, звертайтеся до відділу продажів:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua