Новости

[Axis] Нова високопродуктивна блочна камера Axis Q1715

Роздільна здатність нової камери Axis Q1715 відповідає стандарту високої чіткості FullHD 1080p, при цьому пристрій обладнано портом HD-SDI для виведення відео у відповідному форматі. Кадрова швидкість відеопотоку на виході становить 60 к/с. Високоякісний зум-об'єктив має рівень масштабування до 21х. Також камера надає цінні метадані за допомогою алгоритмів глибокого навчання, що виконуються на периферії мережі. Камера Axis Q1715 ідеально підходить для отримання детального зображення з великої відстані. 

Переваги камери Axis Q1715: 
• Якість зображення HDTV 1080p, частота 60 кадрів в секунду та 21-кратний оптичний зум.
• Вбудований модуль обробки даних з технологією глибокого навчання (DLPU). Камера має широкі можливості для використання вбудованої аналітики на основі штучного інтелекту.
• У камері є послідовний порт для керування модулем позиціонування Axis T99A10 або моторами панорамування та нахилу.
• Axis Object Analytics забезпечує високоточну класифікацію об'єктів та надійне виявлення з малою кількістю помилкових спрацьовувань.
 
Високопродуктивна камера Axis Q1715 живиться від джерела постійного струму та по кабелю за допомогою технології Power over Ethernet. Також вона обладнана резервним джерелом постійного струму у разі відключення електроенергії. Крім того, вбудовані функції кібербезпеки запобігають несанкціонованому доступу та захищають систему. Блочна камера Axis Q1715 легка та чудово вбудовується у корпуси різних типів.
 

Пропонуємо до вашої уваги новий каталог «Таблиці порівняння продуктів та рішень Axis —
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:   
 
Сергій Ніжельський
Менеджер з розвитку бізнесу
IQ Trading Group
тел.: +380 (44) 351-14-37 (139)
моб: +380 (95) 906-19-44