Новости

[Axis] NVR S3008 Recorder — якість без компромісів!
Відеореєстратори AXIS S3008 Recorder, надійність яких підтверджується бездоганною репутацією AXIS та 5-річною гарантією, доступні зі складу IQ Trading.
 
Компактні відеореєстратори AXIS S3008 наділені бездоганними характеристиками:
 
  • AXIS S3008 оснащений жорстким диском, спеціально призначеним для охоронного відеоспостереження, що забезпечує високу надійність відеозапису.
  • Завдяки підтримці вхідного гігабітного трафіку цей високопродуктивний відеореєстратор може записувати відео надвисокої чіткості (UHD).
  • Всі записи шифруються, тому ваші дані будуть завжди захищені.
  • Технологія віддаленого доступу Axis Secure Remote Access дозволяє отримувати доступ до знятих відеоматеріалів звідусіль, забезпечуючи підвищену кібербезпеку даних.
  • Всі апаратні компоненти, в тому числі комутатор PoE і жорсткий диск для охоронного відеоспостереження, перевірені на відповідність вимогам, що пред'являються до надійного відеоспостереження надвисокої чіткості.
  • AXIS S3008 Recorder спільно з системою управління відео AXIS Companion забезпечує управління відео та інтегрується з камерами, домофонами і звуковими пристроями: мережевими гучномовцями для спілкування з персоналом та застереження порушників.

І найголовніше — рішення легко масштабується. Від спостереження за одним об'єктом можна перейти до спостереження за всіма об'єктами компанії, наприклад, в масштабах країни. 

 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів AXIS звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 
Віталій Кондратюк
Менеджер з розвитку бізнесу
IQ Trading Group
моб: +380503556649