Новости

[Axis] Нова PTZ-камера для високоякісної зйомки онлайн-трансляцій

Axis Communications представила PTZ-камеру для професійних онлайн-трансляцій!

Камера AXIS V5938 ідеально підходить для встановлення в глядацьких і концертних залах, навчальних аудиторіях, всередині критих спортивних майданчиків, а також у релігійних спорудах. Вона забезпечує чудову якість відео та звук мовної якості, а також просте управління функцією панорамування, нахилу та зуму для професійних веб-трансляцій.
 
Можливості PTZ-камери AXIS V5938:
 
Якість зображення у UHD 4K при частоті 30 кадр/с і 20-кратний зум.
Мовна якість звуку завдяки входам XLR.
Підтримка VISCA та VISCA через IP-зв'язок.
В комплект постачання входить 3-місячна пробна версія Camstreamer.
Виходи 3G-SDI та HDMI.
Вбудована функція панорамування та нахилу зуму.
Оснащена вбудованим ПЗ із цифровим підписом та захищеним завантаженням, які ефективно захищають пристрій від несанкціонованих змін.
Технологія Axis Zipstream з підтримкою кодексів H.264 та H.265 значно заощаджує інтернет-трафік та дисковий простір, а якість зображення при цьому залишається чудовою.
 
Камера  Axis V5938 підтримує протокол VISCA з роз'ємом RS-232, що дозволяє легко інтегрувати її в існуючу аудіо-відеосистему та віддалено керувати кількома камерами по локальній мережі через IP-порт. Для мобільних систем до камери додається тримісячна пробна ліцензія Camstreamer, завдяки якій можна проводити прямі трансляції на YouTube та Facebook Live. Крім того, потужний чіпсет дозволяє проводити аналітику даних у камері.
 

 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів AXIS звертайтеся до відділу продажів 
IQ Trading:
Віталій Кондратюк
Менеджер з розвитку бізнесу
IQ Trading Group
моб: +380503556649