Новости

[2N] Розширення продуктового портфелю IQ Trading

IQ Trading стала дистриб’ютором 2N — компанії, яка встановлює тенденції для IP-домофонів, систем контролю доступу та ліфтових комунікацій.

В свій час 2N розробила перші IP і LTE-домофони в світі, і нині продукти 2N продовжують впроваджувати інновації та диктують ринкові стандарти. Відповідно до звіту IHS, 2N є найбільшим світовим виробником IP-домофонів і головним новатором у сфері IP-систем контролю доступу, IP-аудіо та IP-ліфтових комунікаторів. Міжнародна компанія 2N є частиною родини Axis та представлена в 130 країнах світу.

 
Продукти 2N засновані на відкритих протоколах, таких як SIP, ONVIF, Wiegand, OSDP, API, Bluetooth. Завдяки широкому асортименту моделей домофони 2N чудово підходять для будь-яких житлових, комерційних та промислових об’єктів.
 
IP-домофони 2N є найбільш прогресивним і сучасним рішенням серед існуючих на ринку дверних IP-домофонов. Базуючись на основі передових технологій у поєднанні з привабливим дизайном, IP-домофони 2N є очевидним вибором для задоволення всіх потреб ваших клієнтів у аудіо, відео та контролі доступу. Використовуючи аудіозв'язок SIP IP і відео високої якості (деякі моделі), домофони сімейства 2N посилюють можливості безпеки.
 
Хмарний сервіс 2N пропонує рішення з можливістю дзвінків на мобільні телефони та послугу Remote Configuration, яка дозволяє дистанційно налаштовувати домофони 2N IP і LTE та блоки доступу за допомогою порталу My2N. Для додаткових змін конфігурації та вирішення несподіваних проблем потрібне лише підключення до Інтернету. 
 
Домофонна система 2N легко інтегруються з продуктами кращих світових виробників систем відеоспостереження, ІР-телефонії і домашньої автоматизації.
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів 2N звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua