[Milestone] Історія успіху — проект «Безпечна країна Болгарія»

В рамках проекту «Безпечна країна Болгарія» платформа Milestone XProtect Corporate керує тисячами камер від різних виробників та забезпечує інтеграцію з різноманітними системами відеоаналітики та внутрішніми системами МВС.

Організація

  • Міністерство внутрішніх справ

Місцезнаходження

  • Болгарія

Галузевий сегмент

  • Уряд
  • Міське відеоспостереження
 

Рішення

  • MilestoneXProtect®Corporate
  • MilestoneXProtect® LPR
  • Системи збору та обробки інформації (DAS) від корпорації Microsoft
  • Блейд-сервери Cisco UCS
  • Гібридні системи зберігання Dell EMC Unity

ЗАДАЧА

Міністерством внутрішніх справ Болгарії було прийнято рішення про інтеграцію існуючих систем, переходу до стратегії управління на основі даних, а також модернізацію та посилення інфраструктури громадської безпеки шляхом впровадження попереджувальних (проактивних) заходів і скорочення часу реагування на події. Основні завдання, які стояли перед МВС — це обмеження кількості операторів, збільшення  аналітичної обробки відео та об'єднання різних джерел інформації в масштабі всієї країни в єдину систему.

РІШЕННЯ 

Компанія Milestone надала загальну платформу для організації проактивного моніторингу в реальному часі і оперативного виявлення подій у всіх центрах відеоспостереження МВС. Рішення на користь розгортання інтегрованої автоматизованої системи безпеки (IASS) на базі платформи Milestone XProtect дозволило вивести систему безпеки Міністерства на рівень найсучасніших і інтелектуальних технологій. Відкрита архітектура та доступна вартість володіння системою стали важливими перевагами, які відіграли свою роль у виборі платформи Milestone.

За допомогою програмного забезпечення Milestone співробітники МВС можуть швидко визначати місце події та оперативно вживати заходів, витрачаючи менше часу на підготовку, а поліція більш ефективно реагує на надзвичайні ситуації. Технологія Video Push дає можливість знімати відео на планшет або телефон і транслювати його в реальному часі на центральний пост, а також оперативно реагувати на нештатні ситуації. За допомогою інтерактивних карт і функції навігації (Camera Navigator) можна легко та зручно переноситися в інше географічне місце, перемикаючись по тисячам камер.

Проект «Безпечна країна Болгарія» підвищив громадську безпеку та надав правоохоронним органам засоби попереднього контролю, підвищення оперативності реагування на події та прискорення їх розслідування.

Відкрити опис проекту «Безпечна країна Болгарія» в форматі pdf — https://www.iqtrading.ua/files/iqtrading/file/safe_bolgaria_iq_trading.pdf

 
Антон Мєшковой
IQ Trading Group
тел.:  +380 (44) 351-14-37