Новости

[IQ Trading] Підсумки участі у форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність»

Компанія IQ Trading представила рішення для безпеки критичної інфраструктури на форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність».

17 травня 2023 року у Києві на форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність» компанія IQ Trading представила інноваційні рішення для захисту об’єктів критичної інфраструктури, промисловості та енергетики:

  • Axis Communications — комплексні рішення включають IP-камери, тепловізійні технології, радари, контроль доступу та підключене в мережу аудіообладнання. Обробляючи дані on edge (безпосередньо у пристроях), вони фільтрують і надсилають лише релевантні метадані до вашої системи керування процесом або керування відео. Отримана в результаті швидкість і точність інтерпретації даних допомагає приймати швидкі та добре обґрунтовані рішення щодо будь-чого: від підвищення продуктивності до реагування на надзвичайні ситуації.  
  • Hanwha Vision — спеціалізована серія камер Wisenet T , до якої входять вибухозахищені камери, комбіновані рішення для термоскринінгу, а також VGA тепловізійні камери. Обробка зображень із підтримкою штучного інтелекту розрізняє людей та інші рухомі об’єкти, підтримуючи безпечні операції та виявляючи робочі моделі та тенденції. Це може допомогти з прогнозним обслуговуванням, оптимізацією процесів тощо.  
  • VEZHA — інноваційна система аналізу відео на основі згорткових нейронних мереж від української компанії Incoresoft. Наразі виступає як основний сервіс відеоаналітики у ситуаційних центрах з контролю за вулицями Вінниці, Івано-Франківська, Запоріжжя, Кременчука та ін. Окрім визначення номерів, марок і моделей, кольору та маршрутів транспортних засобів, також було представлені рішення для розпізнавання обличчя у потоці, визначення об’єктів, наявності чи відсутності засобів індивідуального захисту, виявлення диму та пожеж на ранніх стадіях.
  • BriefCam — рішення для аналізу відеоданих та пошуку об’єктів. VIDEO SYNOPSIS® — інноваційна запатентована технологія, яка дозволяє робити обробку та аналіз годин відео за хвилини чи секунди; накладає об’єкти на нерухомий фон, одночасно відображаючи події, що відбулися в різний час, із можливістю зв’язку з вихідним відео.
  • Suprema — провідний світовий виробник устаткування та програмного забезпечення для біометричної ідентифікації. Універсальні біометричні термінали із неперевершеною продуктивністю працюють з винятковою точність та надійністю, а ефективна протидія фальсифікаціям досягається завдяки вдосконаленому біометричному алгоритму.
  • 2N — захищені IP-інтерком системи (10W динаміки, подвійні мікрофони із захистом від шумів, корпуси, що відповідають стандартам захисту IP69K та IK10), які можуть працювати з десятками зчитувачів, сотнями користувачів, а також встановлювати зони з різним ступенем захисту. Все це можна налаштувати за допомогою єдиного програмного забезпечення.
  • Milestone XProtect — XProtect - програмне забезпечення для керування відео, що побудована на архітектурі відкритої платформи. Вона поєднує всі елементи системи відеоспостереження в ідеальному поєднанні. З більш ніж 20-річним досвідом роботи на ринку Milestone зарекомендував себе як оптимальне рішення для більш ніж 500 000 клієнтів по всьому світу.
  • OCTOPUS Systems — fusion-платформа для створення командних та ситуаційних центрів. Вона дозволяє персоналу, який займається питаннями охорони та безпеки, керувати технологіями, робочою силою, інцидентами та процедурами в повсякденній роботі та у надзвичайних ситуаціях. Платформа взаємодіє з усіма організаційними системами та пов'язує всіх кінцевих користувачів, при цьому забезпечує організаційну сумісність та ефективне управління технологічними системами, а також захист інформації, безпеку, логістику в єдиній системі та одній базі даних.

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів і рішень, які пропонує IQ Trading, звертайтеся до відділу продажів:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua