Новости

[IncoreSoft] Результати семінарів: «Відеоаналітика VEZHA - цифрова трансформація вашого бізнесу»

9 та 10 листопада в Києві відбулися технічні семінари «Відеоаналітика VEZHA – цифрова трансформація вашого бізнесу», організовані компаніями IQ Trading та Incoresoft. 

Семінари об’єднали більше 40 учасників під гаслом «діалог та взаємодія  - ключі до безперечного взаєморозуміння та підбору якісних технічних рішень», та стали цікавою освітньою подією.
 
Заходи були організований для замовників та партнерів, які вже використовують, або планують використовувати продукти VEZHA. Під час навчання всі учасники отримали значну базу знань про сучасні підходи до створення систем безпеки, здобули навички впровадження інноваційних систем відеоаналітики в різних сферах та отримати відповіді на всі свої запитання.
 
Чудові спікери, директор компанії IncoreSoft Олег Сивинюк та бренд-менеджер Анастасія Луценко, розповіли про можливості і переваги платформи VEZHA та навчили використанню і впровадженню платформи відеоаналітики з максимальною ефективністю.
 
Ми дякуємо нашим партнерам та замовникам і пишаємось тим, що маємо можливість ділитися з вами передовими технологіями та цікавим досвідом.
 
   
 
IQ Trading та Incoresoft продовжують працювати над підвищенням рівня безпеки та надійності!
 
Команда IQ Trading 
Тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: 
iqsb@iqtrading.ua