Новости

[Axis] Результати семінару «Axis — зручність у всьому. Інструменти для підбору продуктів та проєктування»

Розумні рішення Axis Communications для вашої безпеки

«Бути обізнаним - це краще, ніж не бути таким!» - з цим позитивним закликом Андрій Глухов, керівник відділу технічної підтримки IQ Trading, розпочав семінар на тему «Axis - зручність у всьому. Інструменти для підбору продуктів та проєктування».
 
В рамках першої частини семінару відвідувачі познайомилися з продуктовую лінійкою Axis, навчилися розуміти технічні характеристики обладнання по його найменуванню, а також дізналися про новинки від лідеру ринку ІР-відеоспостереження.
 
Друга частина роботи була присвячена вивченню зручного та сучасного інструменту для проєктування - Axis Site Designer, який пропонує новий підхід до створення систем відеоспостереження. Учасники дізналися як зручно та легко підібрати необхідні камери, обрати аксесуари, розрахувати пропускну здатність та обʼєм архіву.
 
Семінар проходив в режимі діалогу, що дозволило зробити акцент саме на тих питаннях, які були більш важливі для слухачів. 
 
  
 
За 3 години плідної роботи нам вдалося розповісти про найголовніші новинки, відповісти на всі запитання і разом стати ближчими до безпечного світу з Axis Communications!
 
Команда IQ Trading 
Тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: 
iqsb@iqtrading.ua